Stand Up sensasjon i Norge

Vanligvis sier vi at det bare er barnedåp, bryllup og begravelser som er gyldig fravær. Men i går så dro vi ikke direkte til Sverige, men vi ble i Oslo for å se standup på vakre Folketeateret. Men det var jo fredag så teknisk sett ikke helg ennå…. hehe

Alan Carr er den morsomste og mest fabulous homsen i hele verden! Jeg lo så jeg gråt og det gjorde en fullsatt sal på Folketeateret også. Og for en fin fyr! Hvor mange ganger har du opplevd at en superstjerne kommer ut på scenen og introduserer sin egen oppvarmer??

IMG_0226

The Fabulous Alan Carr

 

Camp, uhøytidelig og god på timing – og det må legges til – veldig uttrykksfull i kroppsspråk! Og uredd! Det er kanskje ikke det første du tenker når du ser denne mannen, men det krever jæv… mye av en mann å gå på en scene å tørre å være så skrullete.

Hvis du er en strighting nå som sitter å lurer ” Hva faan er greie lissom, han er vel skrulle som alle andre skrullete homser?”. Vit da at de første som verbalt banker opp skruller ( for vi er da en ikkevoldelig folkegruppe må vite) er homsene selv. Etter første sesong med Homsepatruljen var det nesten umulig for oss gutta å gå på homsebarer i Oslo. Vi ble skjelt ut og fikk passet vårt påskrevet hver helg. For vi representerte ikke den vanlige homsen, han som jobbet som lastebilsjåfør, han som var …..bla bla bla Heldigvis er ikke homser veldig standhaftige så etter sesong to snudde det helt rundt – puhh

Så hatten av for morsomme, tørrvittige, uhøytidelige og modige Alan Carr – takk for en fantastisk kveld – det var vært å være igjen i Oslo denne kvelden!!!

Et lite sitat fra i går:

”We all got a dirty friend. And if you don´t have a dirty friend……you are the dirty friend!”

IMG_0230

IMG_0244

IMG_0245

Ribs på Grilleriet etterpå

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s