Heia Sandra!

Jeg digger Sandra Lyng – men hun er ikke søt!

10710731_10152836600196133_3253430020343814323_n

Fremsnakking er noe vi burde snakke mer og oftere om. Og ikke minst praktisere!!! Æres den som æres bør, heter det.

For en stund siden filmet vi Sandra Usensurert for Tv2 – serien ligger fortsatt ute på Tv2 Sumo. Jeg fulgte Sandra med et kamerateam i ett år. Vi ble godt kjent. Det første opptaket var i Fredrikstad under en videoinnspilling. Ingen, ikke Sandra heller, visste hvordan det ville gå. Hun hadde vært borte fra rampelyset og bodd i LA i flere år. Men nå var hun tilbake og hun ville vise hva hun var god for. Jeg skulle ønske alle Tv-serier jeg har regi på kunne ha en like god start – sommerfugler i magen og masse forventninger, uvisshet! Vi avsluttet serien på en kjempekonsert i Tromsø foran tusen fans som sang med på låten hennes! The Girl was back big time!

IMG_1783

 

Link til promoen til serien finner du her:

 

Gjennom dette året får vi se hvor mye arbeid og hva det koster å jobbe som musiker i Norge. Jobber du kreativt så tar du noen valg og du gjør noen prioriteringer som er annerledes enn hva folk flest gjør. Noen ganger må du satse uten sikkerhetsnett. Og ikke tro at du får noe hjelp fra olje-Norge slik andre arbeidstakere gjør hvis det skulle gå galt!

IMG_2020

 

For Sandra så gikk det veldig bra. Når jeg forteller at jeg har jobbet med Sandra så er noe av det første folk sier, ”Åhhh, hun er så søt! ” Slik ville folk aldri snakket om gutta i Donkey Boy, Kaveh eller ikke en gang Marcus og Martinus. Sandra Lyng er ikke søt, hun er jævlig flink! Både som musiker, men også som forretningskvinne. Hun jobber steinhardt, ser muligheter og går etter drømmene sine. Å kalle folk for søte er en måte å forminske det de egentlig er på. Folk over 12 år er ikke søte. Søt er forbeholdt unger, kaker, kattunger og valper!

Her er linken til den nye låten som blir den offisielle Paradise Hotel låten i år. Musikkvideoen til Moonrise ble sluppet i går:

 

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Annet. Bokmerk permalenken.

1 svar til Heia Sandra!

  1. Tilbaketråkk: Åpent brev til Mann (57)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s