Banankake

Du trenger:
125 g mykt smør
150 g sukker
250 g hvetemel
2 egg
2 ts kanel
2 ts bakepulver
3-4 moste bananer ( gjerne de som begynner å bli svarte)
1 dl melk
30 g hakket mørk sjokolade – 70 %

Slik gjør du:
Rør smør og sukker hvitt
Tilsett egg, ett om gangen
Ha i moste bananer
Sikt inn melet, kanelen og bakepulveret
Tilsett melk
Tilsett sjokolade
Visp sammen lett – ikke for mye, da blir det seigt
Ha over i en smurt form
Stek på midterste rille, 180 grader i 30-45 min
Etter 30 min stikker du en liten pinne ( jeg plukker en pinne fra en gammel visp jeg har liggende – kan bruke hva som helst) i kaken – kommer den ut tørr så er kaken ferdig. Hvis det henger litt deig på pinnen så steker du kaken litt til.

Nyt kaken til en varm kopp te eller en stor kopp kakao med krem!1239020_10151895306436133_1609886567_n

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Annet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s