Armanikoden

50 ml 525 kr

 

CODE Sport fra Armani er en parfyme som sammenliknes med en spenningsfylt natt i Los Angeles – spekket med kontrastfulle inntrykk. En forførende farlig flørt med risiko for å miste kontrollen.  CODE Sport er som en utfordrende lek – en sport med en hemmelig kode.

TOPPNOTER – SPENNING

Dette er en frisk og sporty duft som allikevel har noe mer ved seg. En overraskende og uvanlig toppnote – frisk mynte – gir det første inntrykket av CODE Sport. Fine, sprøe, aromatiske innslag av klassisk mynte, peppermynte og vill mynte gir en uventet frisk effekt. I følge parfymeskaperen Jacques Cavallier tok det lang tid å skape duften, og det vanskeligste var å finne den rette sammensetningen av disse tre myntesortene. Målet var å komponere en duft der notene forsterket hverandre, og gav plass til utfoldelse. Utover mynte inneholder også toppnoten siciliansk mandarin, noe som gir en italiensk følelse til den ellers så kosmopolitiske duften.

HJERTE OG BASE – FORFØRELSE

Hjertet i duften er det som gir den dens virkelige karakter. Sentralt i hjertet banker sitrus, egyptisk geranium og rosmarin i selskap med en konsentrasjon av ambra. Dette er en ingrediens som visstnok aldri tidligere er brukt i en duft og som anses for å være duftenes svar på fysisk begjær (!), i kombinasjon med grønn vetiver og sterk sødmefull ingefær. Dette gjør CODE Sport til en sensuell, sofistikert og tiltrekkende duftcocktail.

SEX SELGER

Jeg elsker hvordan parfymeindustrien alltid skal selge golukt med sex som lokkemiddel. Så lenge jeg har fulgt med på denne bransjen – siden slutten av 90-tallet – så er det ikke lansert en eneste herreparfyme som ikke lover deg å bli forfører med stor F bare du bruker produktene deres. Og kanskje det stemmer – luktsinnet er utrolig viktig i forhold til hva slags førsteinntrykk vi får av mennesker vi møter. Den nye Armani duften føyer seg inn i en rekka av godt produserte og balanserte parfymer som alle har en pirrende lite twist uten å bli sære i den ene eller andre retning. Armani Code Sport viser at du har stil og klasse!

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Egenpleie og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s