En hyllest til sjokolade_2

Himmelske sjokoladetrøfler

Oppskriften gir ca 12 stykk:

200 g kokesjokolade

En klikk smør

1 dl kremfløte

1 shoot mørk rom

Pynt:

Kakaopulver og/eller melis

Slik gjør du: Kok opp fløten og tilsett sjokolade, rom og smør. Ta kjelen av platen og la den bli kald. Pass på at du får rørt ut sjokoladen mens blandingen er varm. Sett kjelen i kjøleskap til den stivner – gjerne natten over. Bruk en skje og rull ut sjokoladekuler i hendene. Vend sjokoladekulene i kakaopulver eller melis som pynt. Oppbevar sjokoladetrøflene i kjøleskap til de skal nytes. Fungerer utmerket som gå-bort-presang!

Fotograf Andreas Kleiberg for en sak vi gjorde for KK

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Annet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s