Vinn et par jeans

Denne våren står i denimens tegn – det vil si, vi ser jeans og denim overalt. Gjerne satt sammen, jeans, olaskjorte og olajakke i ett og samme antrekk. Noe som var helt utenkelig for et par år siden. Men nå føles det helt rett.

Jeg er spesielt glad for å se at rådenim er tilbake – du vet, de helt mørkeblå jeansene som ikke har fått noen speiell vask. Men er du ute etter en slitt vask så har du også mange varianter å leke deg med denne våren. Jeans er den urbane budnaden for den moderne gentleman!

Cubus lanserer en ny kampanje med skuespillerkjekkas Steven Burton som modell. I den anleding sponser Cubus gjerne et par jeans på deg som leser dette. Du må legge igjen en begrunnelse i kommentarfeltet for hvorfor du skal få et par jeans og vips så kommer det et par i posten om noen dager. Jeg velger ut vinneren i ettermiddag og publiserer det på bloggen her. Legg igjen mailadressen din så kan vi fikse adresse og slikt der. Lykke til!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Mote og merket med , , . Bokmerk permalenken.

9 svar til Vinn et par jeans

 1. Marius sier:

  Jeg vil gjerne ha et par jeans. Hvorfor?
  fordi jeg trenger å se bra ut nå. Nysingel og på sjekkern. Helt nytt for meg. Etter et langvarig forhold, er jeg igjen ute på dating. Alltid digg å ha på seg nye klær å føle seg bra da.

  Håper jeg vinner! 😉

 2. Thomas sier:

  Min begrunnelse er at jeg er skeptisk til busker som er fra Cubus. Henger igjen fra «barndommen» hvor jeg ofte hadde Cubusbukser og de andre hadde Levis. Ikke akkurat det samme, selv om min sa det. Hehe
  Så jeg er klar for å gi Cubus en ny sjanse jeg!

 3. Bjarne Heinesen sier:

  Hei

  Jeg vil gjerne ha en bukse til min sønn Daniel. Han studerer i Oslo, pendler fra Tønsberg til universitetet hver dag. Sliter bukser fortere enn jeg får kjøpt de!

 4. simen sier:

  Jeg trenger nye bukser. Er fattig student og skal på fest på lørdag – har ikke sjangs til å få damer i de gamle jeansene jeg har nå. HJELP!

 5. Marius sier:

  Har bare ett par jeans i skapet som passer efter at jeg har slanket vekk 15 kg, og de er det hull i….

  Marius

 6. Anders sier:

  Jeg fortjener rett og slett å få et par nye jeans fordi man aldri kan få nok jeans!

 7. Henrik sier:

  Jeans til meg! Jeg har mange begrunnelser: Det er kaldt ute og man trenger klær, jeg trenger å fornye garderobe, nye og pene klær på befolkningen kan bidra til et harmonisk og lykkelig samfunn, forsendelse i posten skaper arbeidsplasser og trivsel for de som jobber der, og, ved å ha på klær og ikke gå naken fremmer man den generelle bluferdighet. Det kan finnes flere andre grunner også, men kommer ikke på dem nå.

 8. Gabriel sier:

  Jeg har lyst på et par Jeans 🙂

 9. linda goa sier:

  Jeg har en kjæreste som har null interesse for klær, og det fører til at det er kun gamle, slitte jeans i skapet hans!! Ingen sans for shopping, og full krise når han skal ut og trenger en tøff jeans!! Så det hadde vert perfekt med et par jeans i posten:=)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s