John Galliano bærsja i skuffen – big time!

 

I går eksploderte det på Twitter, nettaviser i alle andre nettmedier – John Galliana er suspandert fra Dior – en uke før visningen!!!!!

Man er litt usikker på hva som egentlig har skjedd. Tilsynelatende er det noen som har slengt med leppa til Galliano på en restaurant. Han har smelt tilbake og det er her stridens kjerne står. Har han vært antisemitisk i sin kommentar eller har han bare sagt til dama at hun er schtøgg og dessuten har en schtøgg veske… ?Og hva er det egentlig denne dama har sagt som får han til å reagerer slik??

Jeg kan ikke utstå rasister i noen form eller farge. Har han vært antimenitisk er han en idiot og bør ta konsekvensene. Har han bare vært uheldig med en kommentar i fylla så bør han sporens streks be om unnskyldning og komme seg tilbake til systua. Visning om en uke jo!!!!!

Mister Dior John Galliano er det trist for motehuset og moteverden. Men rasisme og mote lar seg ikke forene. Mote handler om å hente inspirasjon fra kultur og mennesker. Alle type mennesker og alle type kulturer. Mote på sitt beste er universelt og har ikke plass for innskrenkninger av en rasistisk art!

Sjekk ut Hilarys Alexanders småprat med Franca Sozzanis om emnet:

http://racked.com/archives/2011/02/25/vogue-italias-franca-sozzani-on-john-gallianos-dior-suspension.php

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Mote og merket med , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til John Galliano bærsja i skuffen – big time!

  1. SV: JA! Elsker byen her! Vil flytte hit, uten tvil! Skal hilse henne masse ja, og regner med jeg skal hilse tilbake også : )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s