Vintereventyr i Oslo sentrum

Ingen kan fikse en fest som Moods of Norway og i kveld slo de på stortromma. Hvem andre får vel Arve Tellefsen, Madcon, Mariann Rosa, Satyricon (!) og Oslo Fagottkor på en og samme scene? På VIP området var det også mye oppstyr rundt Whitney Port, kjent fra MTV serien The Hills. Hun var i Oslo fordi kjæresten Ben og resten av gutta bak serien «The Buried Life» var modeller for visningen.

Dette er mer et show enn en motevisning. Men det jeg fikk sett av klærne var veldig bra. De siste årene har det vært hvisket litt i korridorene om at gutta snart må fornye seg. Vel, du skal lete lenge i motebransjen etter noen som har fornyet herregarderoben så mye som det Moods har gjort. Bare det at de har designet klassiske herredresser med mer enn tre farger på samme plagget…oioioioi, hvordan kan man ikke bli glad av sånt? Herregarderoben er i utgangspunktet ganske statisk og når du designer herreklær så ligger det langt flere føringer på deg enn når du designer dameklær. Det er virkelig på damefronten at gutta viser utvikling. Noen av kjolene vi så på catwalken i kveld var rett og slett fantastiske. Sist vi så «isrosa» på et klesplagg var i Milano i Dolce & Gabanna kolleksjonen. Hos gutta så vi de klassiske Moodsdressene med mye mønster og farge, men også mer gangster dresser og en del tweed. Simen Staalnacke og Peder Børresen har med Winter Wonderland levert en veldig bra kolleksjon og jeg gleder meg til å ta en kikk nærmere på klærne. Lover da å komme tilbake med bedre bilder da.

Filosofien bak kveldens bilder handlet om å være eller ikke være. Og jeg ville heller publisere dårlige bilder enn ingen bilder i det hele tatt…

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Mote og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Vintereventyr i Oslo sentrum

  1. Marius sier:

    Fine bilder !!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s