Alfred Pirihna

Alfred De Luze er en konjakkprodusent som tenker annerledes. I stedet for å mase om sigarer, tunge skinnsofaer og herreklubber så promoterer de konjakken sin som en partydrikk. Og konjakk er virkelig undervurdert som cocktailingrediens. Dette er fresht!

Alfred Pirihna er en variant over en klassisk cocktail som ofte serveres langs bredden til den 380 kilometer lange elven Charente i sørvest Frankrike, nemlig i selve Cognac området.

4 cl Alfred DE LUZE Cognac

1 st Lime

2 skiver av frisk ingefær

2 ts brunt sukker

Sprite Isbiter

Del lime i 6 båter. Mudle sammen med sukker og ingefær i et highballglass. Topp med Sprite og isbiter. Så kan helgen begynne!

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Annet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s