London Fashion Week

Hvis Paris og Milano viser eleganse, tradisjon, et unikt handverk, så viser London rebelsk, pulserende og ny mote. Det er morsomt at det da er to gamliser som står i spissen for denne karusellen. Denne uken viser nemlig Vivienne Westwood og Paul Smith sine høstvisninger i London. Det jeg liker med London Fashion Week er at du har en så stor spredning av unge talenter og tunge etablerte navn. Burberry, Mulberry, Nicole Farhi side om side med nye spennende navn som Michael Van Der Ham og herredesigner Christopher Shannon.

Tidligere i høst flyttet Hugo Boss butikken i herreetagen på Steen og Strøm. De måtte gi fra seg de fineste lokalene til en Paul Smith butikk. Det ble snakket mye i korridorene om dette var riktig og om den norske mannen var klar for Paul Smith. SELVFØLGELIG ER HAN DET! Det er hyggelig å høre at salgstallene også er enig med meg her. Da jeg begynte å jobbe med herremote for snart 15 år siden fantes hverken Filippa K, Bruuns Bazaar eller Tiger og Sweden i Norge. Jeg samarbeidet mye med svenske Cafe (utrolig fint herreblad) og hadde store problemer med å forklare hva slags butikkutvalg vi hadde i Oslo. At Paul Smith nå har fått sin egen butikk på Steen og Strøm var på høy tid!

I London vises høstvisningen til Paul Smith dame nå i ettermiddag. Men her kan du se litt av vårkolleksjonen hans for herrer som ble vist i Paris. Dette er virkelig «classic with a twist» som han sier selv. Jeg sier dette er Beatles møter Mick Jagger. Døm selv…

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Annet, Mote og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s