Da var det i gang

Startskuddet ar gått for moteuka. Både i Oslo og New York og sistnevnte er vel strengt talt mer relevant for hva som kommer i butikkene her hjemme. Ironisk nok! Det har også Nyhetskanalen på TV2 skjønt. Så da jeg var i studio her om dagen med Marianne fra Vixen, var det ført og fremst New York vi snakket om. Moteuka i Norge ble nevnt med en bisetning på slutten av intervjuet.

Look to….America.

Vi nordmenn elsker jo å gnåle om denne «Look to Norway» talen til president Rooseveldt under krigen. Men nå er det på tide å si, Look to America –  i hvert fall på motefronten. Når det kommer til mote så deler vi samme estetikk som amerikanerne – selv om det er en bitter pille å svelge for mange. Den sporty og veldig out door pregede livsstilen vi lever deler vi med amerikanerne. Det er begrenset hvor mange cocktailkjoler, drakter eller dresser vi har hengende i skapet. Men mer street-inspirerte klær og sporty klær elsker vi jo. Men også både den casuale stilen og den mer preppy amerikanske stilen ligger oss nær hjertet.

I New York velger merker som G-star Raw, Diesel, Y3 å vise plaggene sine for første gang. Her finner du naturligvis også de store klassiske merkene som Ralph Lauren, Donna Karen, Calvin Klein, Marc Jacobs. Og litt ekstra morsomt er det at det svenske merket Odd Molly også velger å vise sin kolleksjon i New York. Look to America!

Klipp fra høstkolleksjonen til Perry Ellis høst 2011:

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Annet, Mote og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Da var det i gang

  1. Kjempefin blogg du har! Gleder meg til å følge den!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s