Årets beste film!

Noen dager er bedre enn andre. Å bli invitert av L`Oréal for å se Black Swan hos SF var definitivt en av ukas høydepunkter – selv om det var kl 0900 på morgenkvisten! Filmen er forførende, nervepirrende og intens. Dette er en film du husker lenge. Høydepunktene er Natalie Portman i hovedrollen, men også hvordan handlingen i filmen hele tiden speiler den opprinnelige handlingen i Svanesjøen. Som tilskuer er du aldri helt sikker på hva som egentlig er virkelighet. Spesielt slutten åpner for mye diskusjon! Du får et fantastisk innblikk i hvordan en ballettdanser jobber og hva det koster. Men filmen pirrer deg også til å tenke noen tanker rundt det å tørre. Det å tørre å ta skrittet helt ut. Hent frem din egen prima ballerina. Stol på deg selv å tre inn i rampelyset som den hvite svanen. Problemene oppstår først når den svarte svanene kommer på banen. Mitt råd er, ser du en svart fugl så løp som helvete!

Vincent Cassel har den mannlige hovedrollen i filmen, rå og forførende. Det er kvalitetene YSL var ute etter da de brukte ham som frontfigur for sin nye herreparfyme. La Nuit De L´Homme er en herreduft som ikke er vulgær og brautende, men sexy, forførende og maskulin. Dette er duften for deg som er på sjekker`n og vil oppnå resultater! Frisk bergamot og anis følges opp av en krydret sammensetning av duftnoter.

Om du bare er på vei hjem fra byen en tidlig morgen eller om du akkurat kommer ut fra en tidlig filmvisning så er den nye kaffebaren til Pascal i Oslo sentrum et pefekt sted for god kaffe. Oslo Beauty Press satte i hvert fall veldig pris på å få en kaffe å lande på etter denne intense filmopplevelsen!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s